Általános Szerződési Feltételek

Kérjük tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó adatai:
Magyar Plastiroute Forgalomtechnikai Kft.
Cím: 2310 Szigetszentmiklós-Lakihegy, Gát u. 4-10.
Telefon: +36-24-475-275
Telefax: +36-24-475-276
 
A szerződés tárgya:
A Magyar Plastiroute Kft. internetes áruházában található termékek, melyek jellemzőit a termékhez tartozó oldalon találja meg.
Vételár, fizetési feltételek:
A termékek mellett feltüntetett ár a termék vételára. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és a termékek kézhezvétele közötti időszakban
A vételár kiegyenlítése postai utánvéttel vagy a telephelyünkön történő kifizetéssel történhet. A vevő a megrendelésével vállalja, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat az áru átvételekor maradéktalanul kifizeti.
 
Szállítási feltételek, határidők:
A megrendelt áru szállítása postai úton a megrendelésben megadott címre történik névre szóló ajánlott küldeményként.
Raktáron lévő termékek kb. 3-7 munkanap alatt kerülnek kiszállításra. Ha a megrendelt termék nincs raktáron, akkor a szállítási határidő a gyártó szállítási határidejétől függ, általában kb. 10-15 nap. Az import termékek szállítási ideje ettől eltérhet, amelyről a visszaigazolás során értesítjük Partnereinket.
Ha egyszerre több szállítási idejű terméket rendel meg, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi időn belül történik.
 
Az árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt az eladó díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek.
 
A vásárlástól való elállás joga:
A megrendelt termékek kézhezvételétől számított nyolc napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az eladó az áruért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve az árucikk visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. Az áru visszajuttatásának költségeit a vevő viseli.
 
Sikertelen kézbesítés:
A vevő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a vevőt terhelik.
 
Felelősség korlátozása:
Az eladó nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben: - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a http://www.magyarplastiroute.hu/ online bolt weboldalára, ott megrendelést adjon le. - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért. Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok ellen!
 
Adatvédelem:
Az eladó a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve ha a szerződés teljesítéséhez alvállalkozót veszünk igénybe. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az interneten – kattintással vagy elektronikus levelezés útján – ráutaló magatartással valósul meg a szerződéskötés.
A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az eladó nem iktatja. A felek közötti szerződéses jogviszonyban a magyar jog szabályi, elsődlegesen a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. Törvény, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Kormányrendelet rendelkezései az irányadóak.